Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Boekhouder Beilen: Wij helpen u graag verder

Boekhouder Beilen

Boekhouder Beilen | Reitsma & de Jong

Reitsma & de Jong: boekhouder Beilen

  • Flexibel
  • Adequaat
  • Snel
  • Jarenlange ervaring

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Bent u op zoek naar een boekhouder in Beilen of de omgeving van Beilen om uw boekhouding gedeeltelijk of geheel uit te besteden? Of bent u opzoek naar een boekhouder die over uw schouder met u mee kijkt en u waar nodig sturing geeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons boekhoudkantoor ondersteunen wij ondernemers in Beilen en de omgeving van Beilen bij het realiseren van orde en inzicht in hun boekhouding. Dit doen wij met een zeer ervaren team van registeraccountants, administrateurs en adviseurs op zowel bedrijfs- als belasting gebied. Boekhouder Beilen nodig? Wij helpen u graag.

Boekhouder Beilen: Wij helpen u graag verder

Over ons boekhoudkantoor

Ons boekhoudkantoor heeft veel ervaring met het ondersteunen of ontzorgen van ZZP en MKB ondernemingen op het gebied van de boekhouding. Doordat wij een jarenlange ervaring hebben als registeraccountant, vindt u bij ons alle kunde en kennis die u ook vindt bij een registeraccountant. U kunt hierdoor ook bij ons terecht met lastigere financiële of fiscale vraagstukken. Ons boekhoudkantoor is gevestigd in Wijster, nabij Beilen. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht met al uw vragen of problemen. Korte lijnen en persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Doordat wij dit hoog in het vaandel hebben staan, kunnen wij zeer flexibel, snel en adequaat te werk gaan.

Neem contact met ons op

Vaste en voordelige tarieven

Vanuit de Nederlandse overheid bestaat er een grote regeldruk richting registeraccountants, waardoor de tarieven van accountants vaak erg hoog zijn. De regeldruk is voornamelijk gericht op grote ondernemingen, maar treft met name de kleinere ondernemingen. En omdat een registeraccountant voor een kleine tot middelgrote MKB of ZZP onderneming weinig toevoegt, hebben wij een aantal jaren geleden besloten ons uit te laten schrijven als registeraccountant.

Door onze jarenlange ervaring als registeraccountant vindt u nog steeds alle kennis en kunde die u mag verwachten van een registeraccountant, maar rekenen wij de tarieven van een modern boekhoudkantoor. Zo is onze financiële dienstverlening niet langer alleen bereikbaar voor middelgrote tot grote ondernemingen, maar ook voor de kleinere of startende ondernemingen. Daarnaast werken wij bij ons boekhoudkantoor met vaste maandelijkse tarieven, waardoor u van tevoren precies weet wat u maandelijks betaalt voor onze diensten. Samen met u werken we zo toe naar meer inzicht en overzicht in en op de financiën van uw onderneming.

Benieuwd naar alle diensten die wij kunnen bieden?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.