Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Belastingadviseur Drachten: wij helpen u, praktisch en gericht

Belastingadviseur Drachten

Belastingadviseur Drachten | Reitsma & de Jong

Reitsma & de Jong: belastingadviseur Drachten voor ondernemers en particulieren

  • Flexibel
  • Adequaat
  • Snel
  • Jarenlange ervaring

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Belastingen: het wordt door de meeste ondernemers gezien als een grote last. Een erg tijdrovende en ingewikkelde klus. Is dit bij u ook het geval? En zou u graag wat belastingadvies willen van belastingadviseur Drachten? Dan bent u bij Reitsma & de Jong belastingadviseurs aan het juiste adres. Wij helpen u graag met uw belastingaangifte en adviseren u graag over uw belastingen.

Belastingadviseur Drachten: wij helpen u, praktisch en gericht

Wat kan onze belastingadviseur voor u betekenen?

Als ondernemer in Drachten, maar ook daarbuiten, bent u in de meeste gevallen verplicht om belasting af te dragen en om jaarlijks belastingaangifte te doen. En als ondernemer wilt u natuurlijk niet teveel belasting betalen. Maar hoe realiseert u dit? Door het maximaal benutten van fiscale mogelijkheden, kunnen we er samen voor zorgen dat uw bedrijf minder belasting hoeft af te dragen. Reitsma & de Jong helpen u graag bij het inventariseren van de mogelijkheden van belastingoptimalisatie voor uw onderneming. Wij kunnen u helpen om verstandig met uw aangiften om te gaan. We verstrekken fiscale adviezen en verzorgen belastingaangiften voor particulieren en ondernemers. Dat doen we op een persoonlijke en toegewijde manier, zodat u ervan op aan kunt dat uw zaken altijd perfect en op tijd geregeld zijn. Ook wanneer het wat minder loopt in bijvoorbeeld de communicatie met de belastingdienst kunnen wij u van dienst zijn.

Naast het meedenken over belastingoptimalisatie, kunnen wij u ook ondersteunen bij het doen van de jaarlijkse belastingaangifte of het indienen van bezwaarschriften. Ook andere diensten met betrekking tot belastingen kunnen wij voor u uit handen nemen.

Neem contact met ons op

Over Reitsma & de Jong

Reitsma & de Jong is een administratiekantoor gericht op het ondersteunen van ondernemers die werkzaam zijn als ZZP'er of ondernemers met een MKB. Reitsma & de Jong verzorgt de boekhouding voor bedrijven in verschillende branches en met verschillende grootten. Ook belastingadvies is iets waar wij veel ervaring mee hebben. Ons kantoor is gevestigd in Ureterp, nabij Drachten. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van korte lijntjes. Met een team van drie professionele en zeer ervaren medewerkers ondersteunen wij onze klanten waar en wanneer zij dit wensen.

Benieuwd naar alle diensten die wij te bieden hebben?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.