Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Boekhouder Hoogeveen: Reitsma & de Jong helpt u graag

Boekhouder Hoogeveen

Boekhouder Hoogeveen | Reitsma & de Jong

Reitsma & de Jong: Boekhouder Hoogeveen

  • Flexibel
  • Adequaat
  • Snel
  • Jarenlange ervaring

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Wilt u graag uw boekhouding gedeeltelijk of geheel laten verzorgen door een boekhouder in Hoogeveen of de omgeving van Hoogeveen? Of wilt u graag een boekhouder die over uw schouder met u meekijkt bij het doen van de boekhouding? Wij van Reitsma & de Jong zijn u graag van dienst. Bij ons boekhoudkantoor hebben wij veel ervaring met het verzorgen van of ondersteunen bij het doen de boekhouding voor met name ZZP en MKB ondernemingen. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring als registeraccountant, waardoor u ook met ingewikkeldere financiële vraagstukken bij ons terecht kunt. Boekhouder Hoogeveen nodig? Wij zijn u graag van dienst.

Boekhouder Hoogeveen: Reitsma & de Jong helpt u graag

Over Boekhouder Hoogeveen

Bij ons kantoor vindt u alleen medewerkers met veel ervaring als registeraccountant, administrateur of verstrekker van belastingadvies of bedrijfsadvies. Met onze dienstverlening richten wij ons op ZZP en MKB ondernemingen in Hoogeveen en de omgeving van Hoogeveen. Bij ons vindt u alle kennis en kunde van een goede accountant, maar de tarieven van een moderne boekhouder. Zo kunnen niet alleen grotere, maar ook kleinere of startende ondernemingen gebruik maken van onze financiële dienstverlening. Ons boekhoudkantoor is gevestigd in Wijster, nabij Hoogeveen. Hierdoor kunt u bij ons terecht met al uw vragen en problemen.

Wij vinden persoonlijk contact en korte lijntjes erg belangrijk. Zo kunnen wij flexibel, adequaat en snel te werk gaan.

Lees verder

Vaste en voordelige tarieven

Doordat registeraccountants door een hoge regeldruk in Nederland vanuit de overheid gedwongen worden om hogere tarieven te rekenen dan boekhoudkantoren, hebben wij een aantal jaren geleden besloten om ons uit te laten schrijven uit het register van accountants. Hierdoor vindt u bij ons de voordelige tarieven van een boekhouder, maar wel alle kennis en kunde die u van een goede accountant mag verwachten. Zo kunt u ook met lastigere financiële vraagstukken bij ons terecht. Daarnaast werken wij met vaste tarieven, waardoor u van tevoren precies weet wat u maandelijks betaalt voor onze dienstverlening. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Wel zo prettig natuurlijk.

Benieuwd naar alle diensten die wij te bieden hebben?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.