Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Boekhouder Drachten: Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op

boekhouder Drachten

Boekhouder Drachten | Reitsma & de Jong

Reitsma & de Jong: boekhouder Drachten

  • Flexibel
  • Adequaat
  • Snel
  • Jarenlange ervaring

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Wanneer u graag uw boekhouding gedeeltelijk of geheel wilt uitbesteden, bent u waarschijnlijk opzoek naar een boekhouder. En wanneer uw onderneming gevestigd is in Drachten of de omgeving van Drachten, zoekt u waarschijnlijk ook een boekhouder in de buurt van Drachten. Want korte lijntjes zijn natuurlijk wel zo fijn. Boekhoudkantoor Reitsma & de Jong is gevestigd in Ureterp, op korte afstand van Drachten. Met een team van ervaren medewerkers staan wij voor onze klanten klaar om ze te ondersteunen bij de boekhouding, of ze de boekhouding volledig uit handen te nemen. Boekhouder Drachten nodig? Wij helpen u graag verder.

Boekhouder Drachten: Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op

Over boekhouder Drachten

Bij ons boekhoudkantoor vindt u enkel ervaren registeraccountants, administrateurs en verstrekkers van diverse belastingadviezen. Met onze financiële dienstverlening richten wij ons met name op ZZP en MKB ondernemingen in Drachten en de omgeving van Drachten. Door onze jarenlange ervaring als registeraccountant vindt u bij ons alle kennis en kunde van een goede registeraccountant, maar de tarieven van een moderne boekhouder. Bij ons kunt u hierdoor terecht voor professionele ondersteuning waar, wanneer en waarbij u dat wenst. Ons boekhoudkantoor is gevestigd in Ureterp, waardoor u altijd bij ons terecht kunt wanneer u vragen of problemen heeft. Wij vinden persoonlijk contact en korte lijnen erg belangrijk. Hierdoor kunnen wij snel, adequaat en flexibel te werk gaan.

Neem contact met ons op

Vaste en voordelige tarieven

Registeraccountants in Nederland hebben vanuit de overheid te maken met een hoge regeldruk. Deze regeldruk is voornamelijk gericht op grotere ondernemingen, maar zorgt ervoor dat er door accountantskantoren hoge tarieven gevraagd worden. En aangezien een register accountant ten opzichte van een boekhoudkantoor weinig toevoegt voor ZZP en MKB bedrijven van kleine tot middelgrote omvang, hebben wij een aantal jaren geleden het besluit genomen om ons uit te laten schrijven als register accountant.

Door onze jarenlange ervaring als registeraccountant vindt u bij ons nog steeds alle kennis en kunde die u ook vindt bij een registeraccountant, maar vindt u bij ons de tarieven van een boekhoudkantoor. Daarnaast werken wij bij ons boekhoudkantoor met vaste maandtarieven, waardoor u van tevoren weet wat u maandelijks betaalt voor onze dienstverlening. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

Benieuwd naar alle diensten die wij te bieden hebben?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.