Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Accountant Drachten nodig? Wij zijn u graag van dienst

Accountant Drachten
100%
min
99%

Accountant Drachten | Reitsma & de Jong

Reitsma & de Jong: accountant Drachten

  • Flexibel
  • Adequaat
  • Snel
  • Jarenlange ervaring

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Wilt u graag uw boekhouding geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan een accountant in de buurt van Drachten? Of bent u opzoek naar een accountant die over uw schouder meekijkt bij uw boekhouding? Of heeft u fiscale of andere financieel gerelateerde vragen waar u graag hulp bij zou willen? Wat er in uw situatie ook het geval is, wij helpen u hier graag mee. Door onze lange ervaring als registeraccountant, kunnen wij u ondersteunen of ontzorgen bij financiële vraagstukken. Accountant Drachten nodig? Lees hieronder meer over ons kantoor.

Accountant Drachten nodig? Wij zijn u graag van dienst

Wat kan onze belastingadviseur voor u betekenen?

Als ondernemer in Drachten, maar ook daarbuiten, bent u in de meeste gevallen verplicht om belasting af te dragen en om jaarlijks belastingaangifte te doen. En als ondernemer wilt u natuurlijk niet teveel belasting betalen. Maar hoe realiseert u dit? Door het maximaal benutten van fiscale mogelijkheden, kunnen we er samen voor zorgen dat uw bedrijf minder belasting hoeft af te dragen. Reitsma & de Jong helpen u graag bij het inventariseren van de mogelijkheden van belastingoptimalisatie voor uw onderneming. Wij kunnen u helpen om verstandig met uw aangiften om te gaan. We verstrekken fiscale adviezen en verzorgen belastingaangiften voor particulieren en ondernemers. Dat doen we op een persoonlijke en toegewijde manier, zodat u ervan op aan kunt dat uw zaken altijd perfect en op tijd geregeld zijn. Ook wanneer het wat minder loopt in bijvoorbeeld de communicatie met de belastingdienst kunnen wij u van dienst zijn.

Naast het meedenken over belastingoptimalisatie, kunnen wij u ook ondersteunen bij het doen van de jaarlijkse belastingaangifte of het indienen van bezwaarschriften. Ook andere diensten met betrekking tot belastingen kunnen wij voor u uit handen nemen.

Neem contact met ons op

Over Reitsma & de Jong

Reitsma & de Jong is een administratiekantoor gericht op het ondersteunen van ondernemers die werkzaam zijn als ZZP'er of ondernemers met een MKB. Reitsma & de Jong verzorgt de boekhouding voor bedrijven in verschillende branches en met verschillende grootten. Ook belastingadvies is iets waar wij veel ervaring mee hebben. Ons kantoor is gevestigd in Ureterp, nabij Drachten. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van korte lijntjes. Met een team van drie professionele en zeer ervaren medewerkers ondersteunen wij onze klanten waar en wanneer zij dit wensen.

Benieuwd naar alle diensten die wij te bieden hebben?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.