Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Accountant Hoogeveen nodig? Wij zijn u graag van dienst

Accountant Hoogeveen

Accountant Hoogeveen | Reitsma & de Jong

Reitsma & de Jong: accountant Hoogeveen

  • Flexibel
  • Adequaat
  • Snel
  • Jarenlange ervaring

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Zou u graag uw administratie gedeeltelijk of zelfs geheel willen uitbesteden aan een accountant in Hoogeveen of de omgeving van Hoogeveen? Of wilt u graag wat bedrijfs- of financieel advies? Waar u ook naar opzoek bent, door onze jarenlange ervaring als registeraccountant kunt u bij ons terecht voor professionele financiële dienstverlening. Met een team van ervaren medewerkers staan wij graag voor u klaar. Accountant Hoogeveen nodig? Wij helpen u graag verder.

Accountant Hoogeveen nodig? Wij zijn u graag van dienst

Over ons kantoor

Bij Reitsma & de Jong hebben wij veel ervaring als registeraccountant, administrateur en verstrekker van verschillende soorten belastingadvies. Met onze financiële dienstverlening richten wij ons met name op ZZP en MKB ondernemers. Door onze jarenlange ervaring als registeraccountant vindt u bij ons alle kennis en ervaring die een registeraccountant ook levert, maar dan met de tarieven van een modern administratiekantoor. Zo zorgen we ervoor dat onze dienstverlening niet alleen voor de grote en gevestigde bedrijven, maar ook voor kleinere of startende ondernemingen bereikbaar is. Daarnaast is ons kantoor gevestigd in Wijster, nabij Hoogeveen, waardoor u met al uw vragen en problemen altijd bij ons terecht kunt. Door het hanteren van korte lijntjes en persoonlijk contact, kunnen wij zeer snel, flexibel en adequaat te werk gaan.

Neem contact met ons op

Vaste en voordelige tarieven

Door een hoge regeldruk die in Nederland wordt uitgeoefend op registeraccountants, voornamelijk gericht op grotere accountantskantoren, is het voor veel registeraccountants noodzakelijk om hoge tarieven te hanteren. En omdat voor veel ZZP en MKB ondernemingen een accountant weinig tot niets toevoegt, hebben wij een aantal jaar geleden besloten om ons uit te laten schrijven uit het accountantsregister. Hierdoor vindt u bij ons nog steeds de kennis en kunde die u bij een registeraccountant ook vindt, maar kunnen wij de tarieven hanteren van een modern administratiekantoor. Daarnaast vindt u bij ons vaste tarieven voor onze financiële dienstverlening.

Deze maandelijkse tarieven zorgen ervoor dat u inzicht heeft in wat u maandelijks zult betalen voor onze dienstverlening en komt u niet voor verassingen te staan. Wel zo fijn, vindt u niet?

Benieuwd naar alle diensten die wij te bieden hebben?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.