Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Administratiekantoor Beilen: professionele ondersteuning

Administratiekantoor Beilen

Administratiekantoor Beilen | Reitsma & de Jong

Administratiekantoor Beilen Reitsma & de Jong: flexibel, adequaat en snel!

  • Financiële administratie
  • Belastingadvies
  • Salarisadministratie
  • Ondersteuning bij uw belastingaangifte

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Beilen of de omgeving van Beilen omdat u graag geheel of gedeeltelijk uw boekhouding zou willen uitbesteden? Of heeft u fiscale of andere financieel gerelateerde vragen waar u graag wat advies over zou willen? Wat wij ook voor u mogen betekenen, wij doen het graag. Door onze jarenlange ervaring als registeraccountant kunt u bij ons terecht voor professionele ondersteuning waar en wanneer u dit maar nodig heeft. Administratiekantoor Beilen nodig? Wij zijn u graag van dienst.

Administratiekantoor Beilen: professionele ondersteuning

Over ons administratiekantoor

Bij ons administratiekantoor vindt u enkel mensen die ervaring hebben als registeraccountant, administrateur of verstrekker van belastingadviezen. Dit doen wij voornamelijk voor ZZP en MKB ondernemers. Bij ons kantoor vindt u alle kennis en vaardigheden van een accountant, maar rekenen wij met (vaste) tarieven van een modern administratiekantoor. Zo kunnen niet alleen grote MKB bedrijven terecht, maar kunnen wij ook voor de startende ondernemer of ZZP’er genoeg betekenen. Ons kantoor is gevestigd in Wijster, nabij Beilen. Doordat wij voor ondernemers in Beilen dichtbij zijn, kunt u altijd langskomen wanneer u vragen heeft of wanneer u tegen problemen aanloopt. Korte lijnen en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Zo kunnen we snel, flexibel en adequaat te werk gaan.

Lees verder

Vaste en voordelige tarieven

Vanuit de Nederlandse overheid bestaat er een hoge regeldruk voor registeraccountants. Deze regeldruk is voornamelijk gericht op grotere ondernemingen. Voor de meeste ZZP en MKB ondernemingen heeft een accountantskantoor weinig toegevoegde waarde. Maar, de hogere tarieven die een accountantskantoor moet rekenen, moeten natuurlijk wel betaald worden. Om die reden hebben wij besloten om onze dienstverlening niet langer als registeraccountant, maar als administratiekantoor voort te zetten. Door de lagere tarieven die we hierdoor kunnen rekenen, is onze dienstverlening namelijk toegankelijker voor met name de kleinere ondernemingen. U vindt bij ons dus de kwaliteit en kennis van een registeraccountant, maar dan voor de prijs van een modern administratiekantoor. En doordat wij werken met vaste tarieven, weet u precies wat u maandelijks voor onze diensteverlening betaalt. Dat lijkt ons wel zo prettig voor u. Administratiekantoor Beilen nodig? Wij helpen u graag verder.

Benieuwd naar alle diensten die wij te bieden hebben?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.