Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Administratiekantoor Ureterp: professionele ondersteuning

Administratiekantoor Ureterp

Administratiekantoor Ureterp | Reitsma & de Jong

Administratiekantoor Ureterp Reitsma & de Jong: flexibel, adequaat en snel!

  • Financiële administratie
  • Belastingadvies
  • Salarisadministratie
  • Ondersteuning bij uw belastingaangifte

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Ureterp? Wij zijn u graag van dienst. Bij ons kunt u terecht voor het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw boekhouding, belastingadvies, of hulp bij andere fiscale of financiële vraagstukken. Wat uw situatie ook is, wij zijn u graag van dienst. Doordat wij jarenlange ervaring hebben als registeraccountant, kunt u bij ons terecht voor professionele dienstverlening waar en wanneer u dit wilt. Wij zijn Reitsma & de Jong, administratiekantoor Ureterp. En we zijn u graag van dienst.

Administratiekantoor Ureterp: professionele ondersteuning

Over ons administratiekantoor in Ureterp

De mensen die werken bij ons administratiekantoor hebben stuk voor stuk veel ervaring als registeraccountant, administrateur of verstrekker van belastingadviezen. Wij zijn met onze dienstverlening voornamelijk gericht op ZZP en MKB ondernemingen. Bij ons vindt u de vaardigheden en kennis van een registeraccountant, maar dan voor de tarieven van een modern administratiekantoor. Zo maken we onze dienstverlening bereikbaar voor zowel de grotere MKB ondernemingen als voor kleine of startende ondernemingen. Ons kantoor is daarnaast gevestigd in Ureterp, waardoor we voor al uw vragen en problemen altijd dichtbij en goed bereikbaar zijn. Korte lijnen en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Zo zorgen we voor een snelle, flexibele en adequate dienstverlening.

Neem contact met ons op

Vaste en voordelige tarieven

De Nederlandse overheid legt een hoge regeldruk op registeraccountants. De regeldruk is voornamelijk gericht op de grotere ondernemingen, wat zich uit in het moeten rekenen van hogere tarieven. En aangezien voor de meeste ZZP en MKB ondernemingen een accountantskantoor weinig tot geen toegevoegde waarde heeft, hebben wij besloten ons uit te laten schrijven uit het register van accountants. Zo zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening toegankelijk is voor kleine en grote ondernemingen. Bij ons vindt u de kwaliteit van een registeraccountant, maar de tarieven van een moderne administratiekantoor. En omdat wij werken met vaste tarieven, weet u van tevoren precies wat u voor onze dienstverlening betaalt. Wel zo prettig, vindt u niet? Ons administratiekantoor in Ureterp is u graag van dienst.

Benieuwd naar alle diensten die wij te bieden hebben?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.