Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Administratiekantoor Drachten | Reitsma & De Jong

Administratiekantoor Drachten

Administratiekantoor Drachten | Reitsma & de Jong

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.

  • Wij bieden hulp bij financiële administratie
  • Wij geven belastingadvies
  • Wij ondersteunen bij salarisadministratie
  • Wij geven ondersteuning bij uw belastingaangifte

Woont u in de omgeving van Drachten en bent u op zoek naar een administratiekantoor dat u kan ondersteunen bij uw financiële zaken? Dan kan Reitsma & De Jong u van dienst zijn. Wij helpen u bij uw financiële administratie maar kunnen u ook voorzien van belastingadvies. Bij ons zijn de lijntjes zeer kort. Ydo Reitsma en Jacquelien de Jong vormen samen het team. Samen hebben wij jarenlange ervaring in deze sector, waardoor wij ruime kennis en vaardigheden hebben opgedaan. Bent u het overzicht kwijt of heeft u een duwtje nodig in de juiste richting? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

administratiekantoor drachten

Wat wij kunnen betekenen voor een ondernemer?

Wij kijken niet alleen naar de cijfers. Wij kijken naar de persoon achter de cijfers. We willen weten wie u bent en wat u beweegt als ondernemer. We zoeken dan ook altijd naar een oplossing die bij u past, gebaseerd op uw verhaal. Wij helpen bij financiële administratie, belastingadvies en salarisadministratie.

Meer lezen over onze werkwijze

Wij ondersteunen ook particulieren

Ook als particulier is het soms moeilijk om overzicht te houden, want ook u als particulier moet uw financiële zaken goed op orde hebben. Niemand wordt er gelukkig van wanneer er een nare verrassing verpakt in een blauwe envelop op de deurmat ligt. Ook wanneer u het niet eens kunt worden met de Belastingdienst dan kunnen wij u ondersteunen bij de communicatie. Een last van uw schouders, die nemen wij graag in handen. Zo krijgt u weer ruimte om te ademen en te richten op dingen die voor u belangrijk zijn.

Vrijblijvend informatie aanvragen?

Dat is geen enkel probleem. Wij nemen graag de tijd om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Administratiekantoor Drachten | Reitsma & De Jong

Vaste en voordelige tarieven

Bent u nieuwsgierig naar de tarieven? Deze kunt u eenvoudig en vrijblijvend opvragen op deze pagina.

Ik wil de tarieven weten
administratiekantoor drachten

Voordelige tarieven, hoe kan dat?

In Nederland is er sprake van een hoge regeldruk op registeraccountants. Met name hebben grote ondernemingen hier hinder van, waardoor accountantskantoren genoodzaakt zijn hoge tarieven te rekenen. Gezien het feit dat voor veel ZZP en MKB bedrijven een accountantskantoor niet meer biedt dan een administratiekantoor, hebben wij een aantal jaren geleden besloten ons uit de schrijven als registeraccountant en onze weg te vervolgen als administratiekantoor. Op die manier kunt u bij ons terecht voor de professionele dienstverlening die u van een registeraccountant kan verwachten, maar dan voor het voordeligere tarief van een administratiekantoor. Wij hanteren vaste maandelijkse tarieven, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Meer informatie over onze diensten?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Neem geheel vrijblijvend contact op

We bekijken graag samen met u de situatie om voor een passende oplossing te zorgen. Vul gerust onderstaande contactformulier in, u ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een bericht terug.