Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Administratiekantoor Assen: professionele ondersteuning

Administratiekantoor Assen

Administratiekantoor Assen | Reitsma & de Jong

Administratiekantoor Assen Reitsma & de Jong: flexibel, adequaat en snel!

  • Financiële administratie
  • Belastingadvies
  • Salarisadministratie
  • Ondersteuning bij uw belastingaangifte

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Op zoek naar naar een administratiekantoor in Assen of de omgeving van Assen? Wij van Reitsma & de Jong zijn u graag van dienst. Met een team van zeer ervaren medewerkers staan wij voor u klaar om u te ondersteunen met onze financiële dienstverlening. Of het hierbij nou gaat om het gedeeltelijk of geheel uitbesteden van uw boekhouding, bedrijfs- of belastingadvies, of hulp bij uw financiële of fiscale vraagstukken: wij helpen u graag verder. Administratiekantoor Assen nodig? Wij zijn Reitsma & de Jong en met ons administratiekantoor zijn wij u graag van dienst.

Administratiekantoor Assen: professionele ondersteuning

Over ons administratiekantoor

Bij ons administratiekantoor vindt u alleen medewerkers met veel ervaring als registeraccountant, administrateur of verstrekker van bedrijfs- en belastingadvies. Ons administratiekantoor is gericht op ZZP en MKB ondernemingen. Bij ons vindt u alle vaardigheden en kennis die u ook bij een registeraccountant vindt, maar de tarieven van een modern administratiekantoor. Zo is onze dienstverlening niet alleen toegankelijk voor grotere MKB bedrijven, maar ook voor kleinschalige of startende ondernemingen. Ons kantoor is gevestigd in Wijster, waar u altijd terecht kunt met al uw vragen en problemen. Door het zorgen voor korte lijntjes en persoonlijk contact, vindt u bij ons snelle, flexibele en adequate dienstverlening.

Neem contact met ons op

Vaste en voordelige tarieven

In Nederland heerst een hoge regeldruk op registeraccountants. Deze regeldruk is gericht op met name grote ondernemingen, waardoor hoge tarieven gerekend moeten worden door accountantskantoren. En aangezien voor veel ZZP en MKB bedrijven een accountantskantoor weinig extra biedt ten opzichte van een administratiekantoor, hebben wij een aantal jaren geleden de keuze gemaakt om ons uit te laten schrijven als registeraccountant en verder te gaan als administratiekantoor. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor de professionele financiële dienstverlening die een registeraccountant u ook biedt, maar dan voor een voordeliger tarief van een administratiekantoor. Wij werken met vaste maandelijkse tarieven, waardoor u van tevoren weet hoeveel u maandelijks betaalt voor onze financiële dienstverlening. En dat is wel zo prettig natuurlijk. Administratiekantoor Assen nodig? Wij van Reitsma & de Jong helpen u graag verder.

Benieuwd naar alle diensten die wij te bieden hebben?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.