Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Administratiekantoor Assen: professionele ondersteuning

Administratiekantoor Assen

Administratiekantoor Assen | Reitsma & de Jong

Administratiekantoor Assen Reitsma & de Jong: flexibel, adequaat en snel!

  • Financiële administratie
  • Belastingadvies
  • Salarisadministratie
  • Ondersteuning bij uw belastingaangifte

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Administratiekantoor Assen | Bent u momenteel op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor in de buurt van Assen (Wijster)? Zoek dan niet verder! Bij Reitsma & de Jong bent u aan het juiste adres. Ons professionele team van zeer ervaren medewerkers staat vol enthousiasme en expertise klaar om u te voorzien van uitstekende financiële dienstverlening.

Wij begrijpen als geen ander dat een goed georganiseerde administratie essentieel is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Of u nu behoefte heeft aan gedeeltelijke of volledige uitbesteding van uw boekhouding, of als u op zoek bent naar gedegen bedrijfs- en belastingadvies, wij hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij al uw financiële en fiscale vraagstukken.

Ons administratiekantoor in de buurt van Assen is een vertrouwde naam in de regio, en we zijn er trots op om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Of u nu een kleine ondernemer bent die wat extra hulp nodig heeft bij het bijhouden van de financiën, of een grotere onderneming met complexe fiscale vraagstukken, wij staan voor iedereen klaar.

Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat uw financiële zaken altijd goed op orde zijn. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze administratie en tijdige rapportages.

Dus, als u een administratiekantoor in de buurt van Assen nodig heeft dat betrouwbaarheid, deskundigheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij Reitsma & de Jong aan het juiste adres. Wij staan klaar om u te helpen en uw financiële zorgen weg te nemen, zodat u zich kunt focussen op de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Administratiekantoor Assen: professionele ondersteuning

Over ons administratiekantoor

Bij ons administratiekantoor vindt u alleen medewerkers met veel ervaring als registeraccountant, administrateur of verstrekker van bedrijfs- en belastingadvies. Ons administratiekantoor is gericht op ZZP en MKB ondernemingen. Bij ons vindt u alle vaardigheden en kennis die u ook bij een registeraccountant vindt, maar de tarieven van een modern administratiekantoor. Zo is onze dienstverlening niet alleen toegankelijk voor grotere MKB bedrijven, maar ook voor kleinschalige of startende ondernemingen. Ons kantoor is gevestigd in Wijster, waar u altijd terecht kunt met al uw vragen en problemen. Door het zorgen voor korte lijntjes en persoonlijk contact, vindt u bij ons snelle, flexibele en adequate dienstverlening.

Neem contact met ons op

Vaste en voordelige tarieven

In Nederland is er een aanzienlijke hoeveelheid bureaucratische druk op registeraccountants, die vooral gericht is op grote ondernemingen. Dit heeft geleid tot het ontstaan van hoge tarieven bij accountantskantoren. Tegelijkertijd ervaren veel zelfstandige ondernemers (ZZP) en midden- en kleinbedrijven (MKB) vaak dat een accountantskantoor niet veel extra toegevoegde waarde biedt ten opzichte van een administratiekantoor.

Enkele jaren geleden hebben wij als reactie op deze situatie besloten om ons te laten uitschrijven als registeraccountant en onze dienstverlening voort te zetten als administratiekantoor. Hierdoor kunnen klanten nog steeds profiteren van professionele financiële dienstverlening, vergelijkbaar met wat een registeraccountant biedt, maar tegen aanzienlijk voordeligere tarieven die typerend zijn voor administratiekantoren.

Bij ons werkt u met vaste maandelijkse tarieven, wat betekent dat u van tevoren precies weet hoeveel u maandelijks betaalt voor onze hoogwaardige financiële dienstverlening. Dit biedt duidelijkheid en gemoedsrust voor onze klanten. Dus, als u op zoek bent naar een administratiekantoor in de buurt van Assen, bent u bij Reitsma & de Jong aan het juiste adres. Wij staan klaar om u te helpen met al uw financiële behoeften.

Benieuwd naar alle diensten die wij te bieden hebben?

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Wij vertellen u graag meer over het uitgebreide dienstenpakket wat wij u te bieden hebben.