• (0593) 56 20 34
Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Onze dienstverlening...wij hebben de ervaring in huis

Onze dienstverlening...wij hebben de ervaring in huis

Onze dienstverlening wordt door onze klanten als persoonlijk en hoogwaardig aangemerkt. Wij zijn gedreven en bedreven waar het gaat om het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften en het adviseren van ondernemers op het bedrijfseconomische vlak. 

Onze dienstverlening...wij hebben de ervaring in huis

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Van begrotingen tot financieringsaanvragen, van coaching van ondernemers tot het ondersteunen bij personele aangelegenheden, wij hebben de ervaring in huis.

Ondernemers

Wij dragen ons motto ´er is zoveel meer dan alleen cijfers!´ met overtuiging uit. Wij kijken vooral naar de ondernemer, de persoon achter de cijfers.

Lees verder

Belastingadvies

Helaas, of u nu een ondernemer bent of een particulier: belasting betalen moet in Nederland. Daar komt u helaas niet onderuit. Te veel belasting betalen is echter ook niet nodig...

Lees verder

Particulieren

Wij kunnen u helpen om verstandig met uw aangiften om te gaan. We verstrekken fiscale adviezen en verzorgen de belastingaangiften voor u. 

Lees verder

Salarisadministratie

Vaak ontbreekt de kennis in de onderneming voor het goed voeren van de salarisadministratie en te voldoen aan de alle wettelijke verplichtingen. 

Lees verder

Flexibel, adequaat en snel!

Bij ons vindt u alle kennis en kunde van een goede accountant, maar de tarieven van een moderne boekhouder. Zo kunnen niet alleen grotere, maar ook kleinere of startende ondernemingen gebruik maken van onze financiële dienstverlening. U kunt u bij ons terecht met al uw vragen en problemen voor wat betreft uw administratie.

Wij vinden persoonlijk contact en korte lijntjes erg belangrijk. Zo kunnen wij flexibel, adequaat en snel te werk gaan.

Onze referenties liegen er niet om!

Lees verder