Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Onze expertise... wij hebben de ervaring in huis

Onze expertise... wij hebben de ervaring in huis
100%
min
100%

Persoonlijk en hoogwaardig! Dat is wat onze klanten van onze dienstverlening vinden. Wij zijn gedreven en bedreven als het om uw jaarrekening en uw belastingaangiften gaat. Maar ook adviseren wij u als ondernemer graag op bedrijfseconomische vlak.

Onze expertise... wij hebben de ervaring in huis

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Wij maken begrotingen en financieringsaanvragen. Wij coachen ondernemers en wij ondersteunen bij personele aangelegenheden. Kortom: wij hebben alle ervaring in huis!

Ondernemers

Wij dragen ons motto ´er is zoveel meer dan alleen cijfers!´ met overtuiging uit. Wij kijken vooral naar de ondernemer, de persoon achter de cijfers.

Lees verder

Belastingadvies

Helaas, of u nu een ondernemer bent of een particulier: belasting betalen moet in Nederland. Daar komt u helaas niet onderuit. Te veel belasting betalen is echter ook niet nodig...

Lees verder

Particulieren

Wij kunnen u helpen om verstandig met uw aangiften om te gaan. We verstrekken fiscale adviezen en verzorgen de belastingaangiften voor u.

Lees verder

Salarisadministratie

Vaak ontbreekt de kennis in de onderneming voor het goed voeren van de salarisadministratie en te voldoen aan de alle wettelijke verplichtingen.

Lees verder

Flexibel, adequaat en snel!

Bent u een kleine ondernemer? Of juist een grotere? Wij hebben alle kennis en kunde van een goede accountant in huis. Het mooie is dat we daarbij aantrekkelijke tarieven hanteren. Tarieven die passen bij een moderne boekhouder maar waarbij we de kennis van zaken van een professionele accountant bieden. Zo kunt u als grotere, maar ook als kleine, startende onderneming gebruik maken van onze financiële dienstverlening. Met al uw vragen en problemen wat betreft uw administratie kunt u bij ons terecht.

Wij vinden persoonlijk contact en korte lijntjes erg belangrijk. Zo kunnen wij flexibel, adequaat en snel te werk gaan.

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder