• (0593) 56 20 34
Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Referenties

Referenties

Jan en Rita Baas

5,0
21 mei 2019

Sinds een jaar of 7 werken we samen met Ydo en Jacquelien. We hebben hen leren kennen als zorgvuldig en kundig. Hun werkwijze is pragmatisch, duidelijk en op de toekomst gericht. Onduidelijkheden of tegenslagen worden omgebogen naar een juiste koers. In het contact voel je de ruimte, het invoelen en meedoen. Ze zijn sterk betrokken. We zijn blij met dit zakelijk en tegelijkertijd menselijk contact. Het heeft ons veel gebracht.

Jan en Rita Baas

De Texelse Chocolaterie

5,0
20 mei 2019

Al ruim 3 jaar verzorgen Jacquelien en Ydo onze administratie. Met veel toewijding en hun eigentijdse aanpak. Alles is bespreekbaar en zij komen vaak met een passende oplossing. Voor ons heeft het een meerwaarde en zijn het niet alleen de cijfers, maar net dat stukje persoonlijke aanpak, wat je als ondernemer nodig hebt.

Nanne-Jan en Lia Stienstra

Kooistra Detectors B.V.

5,0
6 maart 2019

Wij werken al 6 jaar met dit accountantskantoor en zijn zeer tevreden. Het is een deskundig kantoor met een zeer brede kennis. Ze hebben ons ook professioneel geadviseerd en begeleid in het hele traject van de bedrijfsovername. Ze zijn altijd goed en snel te bereiken en hebben voor vrijwel ieder vraagstuk een passende oplossing / advies. Ga zo door!

Karin Kooistra

Evenementenverhuur Spelotheek Beilen

5,0
5 maart 2019

Erg fijne samenwerking! De dagelijkse boekhouding is zo strak ingericht dat we altijd up to date zijn. Daarnaast zijn we ook goed begeleid met de verkoop van een van onze vestigingen. Snel met reageren en altijd oplossingsgericht. Top!

Evenementenverhuur Spelotheek Beilen

Vitalia Beauty

5,0
5 maart 2019

Een boekhouder die pro-actief handelt, oplossingen aandraagt en meedenkt met de ondernemer. Fijne online oplossingen waarin via een app zeer gemakkelijk nota's en documenten in de administratie zijn te verwerken. Direct inzicht in inkomsten en uitgaven en geen gedoe met rondslingerende bonnetjes. Helemaal super!

Joris van Dop