U bent hier: home » home(kopie 1)

WELKOM ! 

 Actueel nieuws/tips (nov 2018)

....

Wij zijn Reitsma & de Jong, uw bedrijfsadviseurs in de regio Midden-Drenthe en Zuid-Oost Friesland. 

Drie professionals staan voor u klaar. Cindy Gils, Jacquelien de Jong en Ydo Reitsma. In ons werk en opleidingen hebben we de ruime kennis en vaardigheden opgedaan voor onze werkzaamheden als administrateurs en accountant. Daarbij behoort eveneens toe het veelzijdige belasting(advies) werk. Vandaag de dag kunnen we niet meer zonder de geavanceerde automatisering. Juist de combinatie van ICT-kennis in samenhang met de belasting-, administrateurs- en accountantskennis onderscheid ons van vele andere administratie- en accountantskantoren.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het verkrijgen van inzicht en overzicht in uw financiën. Zowel voor particulieren, ZZP’ers als MKB ondernemingen.

Ons klantenbestand is zeer divers, van webshops, middenstanders, vrije-beroepsbeoefenaars tot specialisten. Vanuit zowel onze hoofdvestiging in Wijster als onze thuisbasis in Ureterp bedienen wij onze klanten in wijde omtrek in de noordelijke provincies.

Wij dragen ons motto ‘er is zoveel méér dan alleen cijfers!' met overtuiging uit. We kijken vooral naar de ondernemer, de persoon achter de cijfers. Vanzelfsprekend staat alles wat we doen in het teken van kwaliteit. Dat goed luisteren daarbij van groot belang is om een juiste vertaalslag te maken naar datgene wat de ondernemer drijft, is voor ons een feit. Wij doen waar wij goed in zijn.

Duidelijkheid, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken zijn voor ons belangrijke normen en waarden. Wij vertellen u op een open manier hoe de vork in steel zit en waar u aan toe bent. Daarentegen verwachten wij dit ook van onze klanten want alleen zo kunnen we bouwen aan een goede en duurzame relatie, waarbij wederzijds vertrouwen het uitgangspunt is. Vanuit dat vertrouwen doen wij ons werk met veel plezier. Dat bevestigt andermaal ons motto

‘Er is zoveel méér dan alleen cijfers!'

Voor u wellicht interessant om te lezen.. lees meer...