Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

Salarisadministratie

Salarisadministratie

De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van uw financiele administratie. Vaak ontbreekt de kennis in de onderneming voor het goed voeren van de salarisadministratie en te voldoen aan de alle wettelijke verplichtingen. Redenen genoeg om dit onderdeel uit te besteden aan deskundigen.

Salarisadministratie

Alle zorg uit handen

Wij hebben ervoor gekozen om samen te werken met een gespecialiseerd kantoor Salarisadministratiekantoor Willems in Hoogeveen, zodat wij u alle zorg uit handen kunnen nemen. U levert de periodieke mutaties aan en wij zorgen ervoor dat u tijdig alle gegevens in huis krijgt. Van arbeidsovereenkomst tot salarisberekening en aangifte loonheffing tot jaaropgaven.U en uw medewerkers kunnen rekenen op een duidelijke en juiste verloning en zij houden u op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving indien dit voor u van toepassing is.

Het begint met contact

Een ideale partner

Het salariskantoor Willems is gevestigd in Hoogeveen en is een salarisverwerker van niveau. Na jaren bij grote accountantskantoren te hebben gewerkt lonkte voor Jan Willem Willems toch het ondernemerschap. En door zijn goede naam, reputatie en zijn netwerk had hij te maken met een goede aanloop zodat nu een bloeiend kantoor voor salarisverwerking staat. Jan Willem is daarnaast ook een ideale partner voor lastige vragen rondom lonen en loonbelasting.

Diverse malen heeft hij een salarisadministratie weer op orde gebracht of de salarisadministrateurs van een bedrijf praktisch begeleid.
Voor nadere informatie over de loonverwerking brengen we u graag met hen in contact.

Zie eventueel ook www.skwillems.nl

Wat onze klanten over ons zeggen...

Lees verder