Wijster: (0593) 56 20 34  Ureterp: (0512) 78 53 97 
Inloggen

HELP! Ik heb een webwinkel!

HELP! Ik heb een webwinkel!
HELP! Ik heb een webwinkel!

De decembermaand stond weer voor de deur

De decembermaand stond weer voor de deur. De decembermaand met Black Friday (een week lang dit jaar!!), Sinterklaas en die andere man met z’n rode jas. Reuze gezellig natuurlijk, die feestdagen. Maar vorig jaar had ze er eigenlijk niet van kunnen genieten. Uitgeput als ze was na de drukte rondom haar webshop...

Ooit was ze de webshop begonnen vanuit haar hobby. Tja, en wie droomt er niet van om van z’n hobby z’n werk te maken? Dus had ze flink geïnvesteerd. Een stevige Google-campagne en gesponsorde pagina’s op alle socials hadden de rest gedaan. En dat had ze geweten! De mensen wisten haar digitale winkeltje inmiddels meer dan prima te vinden. December 2019 was de boel ontploft. Het inpakken en versturen van haar spulletjes was nachtwerk geworden. Dus was de financiële kant van het verhaal het ondergeschoven kindje. Maar dat zou in januari wel komen.

Nachtwerk…

Ook dat heeft ze geweten… De meeste avonden in januari had ze weer nachtwerk gehad. Nu aan de rommel die haar administratie was geworden. Ze was er gek van geworden. Had ze het ene uitgezocht, ontstond daaruit het volgende probleem. Tijd voor verandering! Dit moest in deze digitale wereld toch efficiënter kunnen? Ze ging op onderzoek uit en zo kwam ze bij ons. Haar probleem was duidelijk, de oplossing eigenlijk ook. Gewoon een kwestie van alles digitaal aan elkaar knopen. En zo geschiedde. Webshop aan de administratie én het betalingsplatform aan de administratie en een kind kan de was doen. Alle bestellingen komen keurig de administratie binnen, alle betalingen worden keurig afgeboekt. Verschillen en eindeloos uitzoekwerk behoren voorgoed tot het verleden.

Laat de drukte maar losbarsten!

In haar webshop heerst inmiddels weer een gezellig decembersfeertje. De voorraden zijn op orde en het logistieke proces is gestroomlijnd. Ook heeft ze hulptroepen achter de hand om in te pakken en verzendklaar te maken. En als kers op de taart een administratie die alles (bijna) zelf doet. Ze wordt er helemaal blij van! Laat december maar losbarsten!

Het begint met contact

Loop je ook vast in de schier eindeloze stroom bestellingen en ontvangsten? Ben je het zicht kwijt op je verdiensten? Neem gerust contact met ons hoe wij je kunnen helpen!