U bent hier: home » administratie - ict -wat kunnen wij voor u doen

Keuze en inrichting....

Wij kunnen u helpen:

Allereerst inventariseren we samen met u uw administratieve wensen, uw eigen (administratieve) kennis, uw budget en uw en onze beschikbare tijd en capaciteit.
Vervolgens zoeken we met u de ideale mix van wie doet wat en welk gereedschap(software) daarvoor het best kan worden gebruikt.
Door optimaal gebruik te maken van de softwaremogelijkheden kan daarmee veel dubbel werk worden voorkomen. Daarnaast kunt u op, voor u essentiële onderdelen of steunen op professionele administrateurs of er voor kiezen zelf directe feeling te houden met dat deel van de administratie.

Enkele voorbeelden zijn (afhankelijk van de gemaakte softwarekeuzes):

(Automomatische) Bankkoppelingen met uw administratie;
Uw digitaal en op papier ontvangen inkoop/kosten facturen (en bonnetjes), (scannen,) koppelen én bewaren in deze administraties volgens de wettelijke bewaartermijnen;
Nadat de inkoop/kosten facturen zijn ingeboekt, door u zelf of door ons, kunt u de betalingen van deze facturen vanuit de administratie regelen. Daarmee is uw administratie altijd bij en heeft u direct inzicht wat u nog zou moeten betalen en wat u al betaald heeft.
U kunt veelal zelf factureren vanuit dezelfde administratieve software. Naast dat de Verkoopfacturen dan rechtstreeks in de administratie staan, staan deze u ook altijd (online) ter beschikking en kunt u vanuit de software de facturen ook direct naar uw klanten e-mailen.

Op deze wijze is uw gehele administratie vrijwel geheel op één locatie te vinden.
Daarnaast zijn er vaak nog de volgende mogelijkheden:
Betalingen van crediteuren kunnen uit de administratie rechtstreeks bij de bank klaargezet worden, zodat en administratie direct bij is én u in de bank alleen nog de betalingsopdracht hoeft te accorderen;
Debiteurenbeheer, bijvoorbeeld aanmaningen versturen, behoort ook tot de mogelijkheden
En tot slot, wanneer de dagelijkse administratie bij is en wij of u de zogenaamde memoriaalboekingen hebben verwerkt, is er in een Overzicht (ook wel Dashboard) van de Ondernemingsresultaten, Balans, BTW etc..


Voor onze ervaringen en overige afwegingen en mogelijkheden ...Lees meer ...